Witte iPhone 4: nieuwe video van prototype

Een nieuwe video van de iPhone 4 laat zien dat het toestel (gemaakt van prototype onderdelen) eigenlijk prima functioneert.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

witte iphoneOp YouTube is een filmpje verschenen, waarin opnieuw een witte versie van de iPhone 4 is te zien. Het blijkt te gaan om een zelfbouw-iPhone, samengesteld uit originele onderdelen uit de prototype-fase (in feite een zwarte iPhone waarvan voor- en achterpaneel zijn vervangen). Door de video rijst de vraag of er werkelijk iets mis is met de verf van de witte iPhone, of dat Apple andere redenen heeft om de lancering uit te stellen. Het prototype ziet er namelijk prima uit en functioneert naar behoren – aldus de eigenaar die het toestel op eBay aanbiedt (huidige bod op moment van schrijven: $91).

Nu is het lastig om op basis van een video te bepalen dat er inderdaad “helemaal niets mis” is met de witte iPhone. Misschien zijn er zaken die Apple niet naar buiten wil brengen, bijvoorbeeld over de kleurvastheid van de witte verf of problemen die pas later kunnen optreden. Wie zou gelijk hebben: de jongen die er belang bij heeft om zijn prototype iPhone te verkopen (en misschien ook niet zo openhartig is over eventuele problemen)? Of Apple, die geen behoefte heeft aan een nieuwe antennagate?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2010, 14:11
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp prototype

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.