Witte iPhone 4 bij Vodafone UK gearriveerd

De witte iPhone 4 is bij Vodafone UK gearriveerd. Er is zelfs al een klant die de witte iPhone meekreeg - totdat Vodafone ontdekte dat het om een wit exemplaar ging.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

witte iphone 4Nadat iPhoneclub eerder vandaag ontdekte dat de witte iPhone 4 op 27 april in Nederland te koop is, volgen er opeens meer onthullingen. Zo blijken er bij Vodafone UK al verpakkingen van de witte iPhone 4 te zijn aangetroffen, waar een opmerkelijk verhaal aan verbonden is. Vanochtend bleek al dat de iPhone 4 was opgenomen in het voorraadsysteem van de telecomoperator. Het leek daarbij in eerste instantie te gaan om zwarte iPhones, maar nadat er een exemplaar was verkocht brak paniek uit: de verkoop van de betreffende verpakkingen moest worden stopgezet tot volgende week. Het bleek om witte iPhones te gaan…

Het model op de foto hiernaast heeft modelnummer MC604B/A. Een zwarte Britse iPhone 4 met eveneens een capaciteit van 16GB heeft modelnummer MC603B/A. Voor de geïnteresseerden: MC605B/A staat voor de zwarte 32GB iPhone 4.

apple-white-iphone-4-vodafone

Via: Engadget

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2011, 0:39
Categorieën Achtergrond, Geruchten, iDevices
Onderwerpen Vodafone, witte iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.