MyMobistar: belstatus-app van Belgische telecomprovider Mobistar

MyMobistar is de officiële belstatus- en dataverbruik-app van de Belgische telecomprovider Mobistar. Je ziet de zes laatste facturen terug.

MyMobistar iPhone beltegoedMyMobistar is de naam van de officiële app van de Belgische telecomprovider Mobistar, waarmee je ziet hoeveel dataverkeer, belminuten en sms’jes je nog kan gebruiken in een maand. De app werkt vanzelfsprekend alleen voor klanten van de provider. In de applicatie kan je je verbruik volgen, waarbij je apart in een kader ziet hoeveel euro je al buiten je bundel hebt uitgegeven. Eveneens tref je een overzicht van de laatste zes facturen.

In de liggende houding van de iPhone, worden die facturen weer gegeven als staafdiagrammen die je kosten per maand laten zien. Om je kosten enigszins in de hand te houden, kan je bij de Opties terecht om onderdelen van je abonnement te herladen of activeren. Als dat gefronste wenkbrauwen oplevert, kan je vanuit het menu links ook een pagina met de contactinformatie benaderen. Je ziet er nummers voor de klantendienst vanuit België of het buitenland en – ietwat ironisch – hulpnummers voor als je je telefoon kwijt bent. Als laatst biedt de applicatie MyMobistar een kaart waarop je centra van de telecomprovider op de kaart ziet, zodat je weet waar je moet zijn voor een praatje, vraag of klacht.

Downloaden: MyMobistar (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

MyMobistar hoofdmenu iPhone MyMobistar datavebruik en beltegoed-app iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2013, 14:55
Categorieën Belgische apps, Diensten
Onderwerpen belstatus, dataverbruik, mobistar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.