Withings bloeddrukmeter

Withings lanceert bloeddrukmeter met iPhone-app #CES 2011

Withings maakt een bloeddrukmeter met iPhone-koppeling. Daarmee kun je je bloeddruk meten en aflezen via het scherm van je iPhone en eventueel de gegevens uitwisselen met je arts.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

withings_bloeddrukWithings werd bekend door de personenweegschaal die in verbinding staat met je iPhone. Daardoor kun je alle gewichtmetingen automatisch opslaan en onderling vergelijken. Voor de CES 2011 heeft Withings een nieuw product: een bloeddrukmeter met een bijbehorende iPhone-applicatie.


Het accessoire werkt als volgt: sluit de armband op je iPhone, iPod touch of iPad aan, start de gratis applicatie en het meten van je bloeddruk kan beginnen. De gegevens worden automatisch opgeslagen in een beveiligde online opslagruimte. Je kunt zelfs je meetgegevens delen met anderen, bijvoorbeeld met je arts, waarbij ook die communicatie is beveiligd.

withings bloeddrukVia de Withings API kunnen partners extra diensten ontwikkelen. Verder is er een koppeling mogelijk met Google Health, MicrosoftHealth Vault en sportwebsites zoals RunKeeper.com en DailyBurn.com. Vanaf vandaag is deze bloeddrukmeter te koop voor €129. Hij is alleen te gebruiken als je beschikt over een iOS-apparaat.

Meer info: Withings

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2012, 12:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2011, quantified self, withings
19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.