withings-activite-pop-horloge

Withings Activité Pop: betaalbare smartwatch met fitnessfuncties

De Withings Activité Pop is een analoog uitziend horloge met fitnesstracker en slaapmeter, die goedkoper is dan het eerder verschenen Withings Activité horloge.

withings-activite-pop-horlogeDe Withings Activité Pop zou wel eens een geduchte concurrent kunnen worden voor de Apple Watch. Deze smartwatch ziet er namelijk niet zo nerdy uit en het prijskaartje is ook nog eens prettig. Voor de eerder verschenen Withings Activité betaalde je €390, terwijl deze nieuwe Withings Activité Pop nog niet eens de helft kost. De prijs in de VS wordt $150.

De Withings Activité Pop is qua functionaliteit wel iets anders dan de Apple Watch. Door het analoge scherm zal dit horloge vooral mensen aanspreken die geen apps en niet teveel notificaties willen zien, maar het horloge vooral willen gebruiken voor de gezondheidsfuncties. Een tweede wijzerplaat rechtsonder laat zien of je het ingestelde aantal stappen al hebt gehaald. En er zit – in tegenstelling tot de Apple Watch – geen hartslagmeter in. Maar data uitwisselen met de iPhone doet ‘ie net zo goed.

De Withings Actvité is eigenlijk een fitnesstracker, vermomd als analoog horloge. De eerder verschenen versie had een behuizing van metaal en een lederen bandje. Bij de Activité Pop is er wat op materiaal bespaard: de behuizing is voorzien van een kunststof coating en het polsbandje is gemaakt van siliconenrubber. Maar qua uiterlijk heeft de Pop ongeveer dezelfde uitstraling. De batterij gaat 8 maanden mee en je kunt er gewoon mee douchen, want hij is waterbestendig tot 30 meter diepte. Je kunt er stappen mee tellen, je slaapgedrag meten en met de slimme wekker wakker worden op het optimale moment.

Data uitlezen doe je met de Health Mate-app van Withings.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2015, 20:22
Categorie Accessoires
Onderwerp withings

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.