mountie ten one

Mountie is een goedkope tweede schermhouder voor je Mac

Mountie is een goedkope oplossing om de iPhone of iPad als tweede scherm aan je Mac(Book) te bevestigen. Handig in combinatie met Duet-software.

mountie ten oneDe Mountie is een makkelijke oplossing voor mensen die hun iPad als tweede scherm willen gebruiken. Fabrikant Ten One Design toont deze houder op de elektronicabeurs CES. We kennen ze vooral van de Pogo- en Pogo Connect-stylus, maar ze maken ook allerlei andere accessoires. Meestal zijn die spullen slim en ook niet al te duur. De $25 kostende Mountie is vanaf volgende maand te koop: het is een sterke houder waarmee je je iPhone, iPad Air of iPad mini kunt vastmaken aan de MacBook, als een tweede scherm. Vervolgens heb je alleen nog software zoals de pas aangekondigde Duet-app nodig.

De Mountie is geschikt voor elke MacBook of iMac van na 2012 en is verkrijgbaar in twee kleuren: blauw en groen. Mountie is handig als je tijdens het werken even snel een filmpje wilt kijken of wilt zien wat er op Twitter of Facebook gebeurt, zonder dat het ruimte op het scherm inneemt. Of gebruik het om muziek af te spelen, terwijl je aan het werk bent.

mountie in gebruik

Opgevouwen is de Mountie klein genoeg om in je tas of jaszak te steken. Mountie is een stuk goedkoper dan de Hoover Bar van concurrent Twelve South, die op een paar cent na 100 euro kost.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2015, 17:45
Categorieën Accessoires, Mac & macOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.