Wise Button: veelzijdige afstandsbediening voor iPhone en iPad

De Wise Button is een compacte en veelzijdige afstandsbediening die draadloos met je iPhone, iPad of iPod verbindt.

Wise ButtonDe Wise Button is een afstandsbediening voor je iPhone of iPad, die een paar ideeën van andere accessoires combineert. Met het apparaatje kun je de sluiterknop van je iPhone van een afstand bedienen, door muziek navigeren of door een fotogalerij zappen. Kun je het gekoppelde iOS-apparaat niet vinden, dan kun je op een knop drukken om een alarmgeluid te activeren. Een vergelijkbaar systeem laat je de Wise Button ook via de bijbehorende iPhone-app opzoeken.

De Wise Button-app heeft ook door wanneer de Wise Button meer dan 20 voet (ongeveer 6 meter) van je verwijderd is. Op dat moment zal er een alarm klinken om je er op te wijzen dat je de iPhone vergeet – of dat hij wellicht is gestolen. Heb je meerdere dingen die je graag op deze manier in de gaten wil houden, dan is het ook mogelijk om een bijbehorende sticker te bestellen. Deze kun je op bijvoorbeeld een portemonnee of een tas plakken.

Een donatie van minstens 27 dollar verzekert je van een Wise Button. De bijbehorende stickers kun je bestellen door 17 dollar te doneren en het is mogelijk om 37 dollar te doneren voor een combipakket. Hogere donaties verzekeren je van alternatieve ontwerpen of meerdere stickers. Het betreft een ‘flexible campaign’, wat betekent dat de makers je geld ontvangen ongeacht of het project zijn minimumbedrag behaalt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2013, 15:59
Categorie Accessoires
Onderwerpen afstandsbediening, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.