T-Mobile verlaagt enkele toestelprijzen van iPhone 5s en iPhone 5c

T-Mobile heeft de toestelprijzen voor de iPhone 5s en iPhone 5c verlaagd. De toestelprijzen waren aanvankelijk al vrij hoog.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone 5s 5c smalOp het moment dat de iPhone 5s en iPhone 5c in de verkoop gingen, viel op dat T-Mobile relatief hoge prijzen hanteerde. De provider leek zich vooral te richten op het vasthouden van bestaande klanten en dat pakte relatief duur uit voor nieuwe klanten die een iPhone 5s en iPhone 5c wilden kopen. Inmiddels heeft T-Mobile een kleine correctie in de prijzen doorgevoerd. De 64GB iPhone 5s met 2000MB data en 200 belminuten kostte gisteren nog €519,95 en is vandaag in prijs verlaagd naar €439,95. Dat is ook meteen een van de grootste afprijzingen, want in veel gevallen is de prijs hetzelfde gebleven of iets meer op het niveau gekomen van andere aanbieders.

In de tabel hieronder krijg je een indruk hoe de 16GB-toestelprijzen bij een paar populaire abonnementen zijn veranderd. Vooral bij de goedkopere abonnementen is de toestelprijs omlaag gegaan, maar bij deze abonnementen prijsde T-Mobile zich toch al tamelijk uit de markt. KPN vraagt bijvoorbeeld bij het Basis 100-abonnement €299 voor de 5s, terwijl je bij T-Mobile voorheen meer dan 400 euro kwijt was bij de meest simpele abonnementen.

Meer info: T-Mobile

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Tipgever: Igor

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2013, 17:14
Categorie Providers
Onderwerp t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.