WinPwn eindelijk beschikbaar in betaversie 0.99.1.8

WinPwn iw verschenen in een eerste betaversie 0.99.1.8, waarin verschillende opties zijn uitgeschakeld en waarbij het nog niet mogelijk is om naar firmware 2.0+ te gaan. Een eerste final versie zou binnen een paar dagen moeten volgen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

WinPwnEindelijk is er een eerste bruikbare versie van WinPwn beschikbaar, de Windows-versie van het Pwnage Tool waarmee het makkelijk wordt om de iPhone te unlocken. Volgens het Dev Team is het ultieme manier om je iPhone langdurig te unlocken, omdat Apple weinig mogelijkheden heeft om de hack te blokkeren. De vrijgegeven beta-versie 0.99.1.8 is helaas niet voor beginnende unlockers; er zitten volgens ontwikkelaar CMW nog bugs in.


Al dagenlang zitten we te wachten op WinPwn, de Windows-versie van het Pwnage Tool. CMW, de leider van het WinPwn-project belooft ook al dagenlang dat het er bijna aankomt. Eindelijk is er nu een beta van WinPwn met versienummer 0.99.1.8. Het team waarschuwt dat support voor firmware 2.0 en hoger is uitgeschakeld omdat dit nog steeds buggy is. De komende dagen zal worden gewerkt aan het oplossen van de nog resterende bugs. De final versie inclusief ondersteuning voor 2.0+ zal hopelijk binnen een paar dagen verschijnen.

Mocht je wel naar 2.0 willen upgraden, dan kun je wel custom IPSW’s die met Pwnage Tool voor de Mac gemaakt zijn, gebruiken. De meeste opties zoals het installeren van applicaties en het unlocken van de baseband zijn uitgeschakeld; wel is Installer.app nog aanwezig. Een belangrijke laatste opmerking: als WinPwn niet zelf voor Recovery Mode zorgt, zul je dat handmatig moeten doen.

Uit het bovenstaande is hopelijk wel duidelijk, dat WinPwn 0.99.1.8 nog niet klaar is voor de doorsnee gebruiker. Op dit moment kunnen Windows-bezitters daarom beter nog even iLiberty+ blijven gebruiken.

Het Pwnage Tool is al beschikbaar voor de Mac. We hebben daar eerder al uitvoerig over geschreven.

Download Windows: WinPwn
Download Mac: Pwnage Tool

Voor hulp en ondersteuning kun je ook terecht in ons forum in de discussie WinPwn eindelijk beschikbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.