Winnaars iPhone Photography Awards 2014 bekendgemaakt

De winnaars van de iPhone Photography Awards 2014 zijn bekend. De beelden laten zien wat een iPhone-camera allemaal kan.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

De camera in je iPhone is een krachtig apparaat, dat inmiddels zelfs wordt gebruikt door professionele fotografen die eens iets nieuws willen proberen. Dat blijkt wel uit de pas bekendgemaakte winnaars van de iPhone Photography Awards. De grote prijs gaat dit jaar naar een foto van de Amerikaan Julio Lucas, die een imposant winterlandschap wist vast te leggen. In totaal zijn er twintig winnende foto’s te bekijken, in categorieën zoals architectuur, dieren, kinderen en voedsel.


In de iPhone Photography Awards zijn foto’s van alle soorten in de prijzen gevallen: in kleur, zwart-wit, met filters en meerdere formaten. Er leek maar één voorwaarde bij de wedstrijd te gelden: de foto moest gemaakt zijn met een iPhone.

Hieronder vind je de foto’s die de eerste, tweede en derde prijs hebben gewonnen onder de categorie ‘Photographer of the Year’. Op de website van de iPhone Photography Awards vind je nog veel meer foto’s uit andere categorieën.

We hebben de foto’s uit dit artikel verwijderd vanwege copyrightclaims van winnaars.

De winnende foto’s geven ons een kijkje naar wat de iPhone-camera allemaal kan, maar de winnaars zelf hebben uiteraard ook iets te vieren: de drie beste fotografen hebben een iPad Air gekregen. De makers van de beste foto’s in iedere losse categorie hebben daarnaast een goudstaaf ontvangen.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.