WildCharge introduceert skin om iPhone draadloos op te laden

WildCharge heeft een draadloze lader voor de iPhone en iPod touch ontwikkeld. Met een speciale skin kun je laden zonder kabels.

wildchargeBij de Palm Pre kun je een bijzonder accessoire kopen: de Touchstone, een apparaatje dat je toestel kan opladen op dezelfde wijze als de elektrische tandenborstel. Draadloos dus, waarbij je je toestel alleen op een magnetisch plaatje hoeft te leggen. WildCharge heeft nu een oplader ontwikkeld, waarmee de technologie ook binnen handbereik komt van iPhone- en iPod touch-gebruikers. WildCharge had al soortgelijke oplossingen ontwikkeld voor andere toestellen. De iPhone-oplossing is geschikt voor alle iPhone-modellen, inclusief de iPhone 3GS. De oplossing heeft ook de ‘Made for iPod’- en ‘Works with iPhone’-certificaten gekregen.

WildCharge iPhoneDe oplossing ziet er wel iets anders uit dan de Palm Touchstone: bij de WildCharge Skin gaat het namelijk om een platte plaat, die je in combinatie met een duurzame en nauwsluitende skin gebruikt. Leg je je toestel op de laadplaat, dan begint het systeem meteen te laden. Je kunt meerdere apparaten gelijktijdig opladen. De skin voor de iPod touch is per direct verkrijgbaar; die voor de iPhone volgt begin juli. De skins zijn ook voor de BlackBerry Curve en Pearl verkrijgbaar. Alle skins kosten $34,99. WildCharge heeft ook een Universal Adapter voor mobiele apparaten ontwikkeld, geschikt voor de WildCharger Pad. Die is geschikt voor 150 toestellen, van Motorola en RIM tot Nokia.

Via: Persbericht WildCharge
Meer info: WildCharge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2009, 13:24
Categorie Accessoires
Onderwerp opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.