Persbericht Mobistar: Belgische iPhone blijft simlockvrij, vanaf 26 juni beschikbaar

Mobistar heeft zojuist via een persbericht de tariefplannen en prijzen voor de Belgische iPhone 3GS bekendgemaakt. De iPhone 3GS zal - net als de iPhone 3G - wederom simlockvrij worden aangeboden.
Jean-Paul Horn - · Laatst bijgewerkt:

mobistar iphone

Mobistar zal ook de iPhone 3GS vanaf 26 juni gaan aanbieden op de Belgische markt. De nieuwe iPhone 3GS zal beschikbaar zijn in 2 versies: een 16 GB voor 575 euro en 32 GB voor 675 euro. De prijs van de huidige 8 GB iPhone3G daalt naar 475 euro. De prijzen voor de My for iPhone-tariefplannen blijven ongewijzigd en bieden sinds 17 juni 2009 ook (gratis) mms. De verkoop van de nieuwe iPhone 3GS start op 26 juni 2009 om 9.30u in alle Mobistar Centers en Apple Premium Resellers in België. Mobistar-klanten kunnen zich vanaf vandaag registreren op mobistar.be/iphone om als eerste de nieuwe iPhone 3GS (of de in prijs verlaagde iPhone 3G 8 GB) te kunnen kopen.

Geregistreerde Mobistar-klanten kunnen met hun bevestiging de nieuwe iPhone 3GS of de bestaande iPhone3G 8GB kopen in één van de 7 Mobistar Centers op 26 juni van 7 uur tot 8.30 uur. De verkoop van de toestellen zal beperkt worden tot 1 iPhone per persoon.

Mobistar biedt nog steeds 3 abonnementsformules op maat: My30 for iPhone, My45 for iPhone of My60 for iPhone tegen de respectievelijke prijs van 30, 45 of 60 euro. Elke tariefformule bevat een aantal belminuten, sms’jes en mms’jes en een databundel voor te surfen, te mailen, video en nog veel meer. In de huidige My for iPhone-tariefplannen (ook voor bestaande klanten) is mms geïntegreerd zonder de prijs aan te passen.

De zeven geselecteerde Mobistar Centers zijn te vinden op de volgende locaties:

  • Antwerpen, Keyserlei
  • Bruxelles, Rue Neuve
  • Bruxelles, Avenue de la Toison d’Or
  • Liège, Vinave d’Ile
  • Gent, Langemunt
  • Leuven, Bondgenotenlaan
  • Mons, Grand rue

Bron: Persbericht Mobistar

Met dank aan de vele, zeer snelle tipgevers. Arnout was dit keer de snelste!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:20
Categorie Providers
Onderwerpen belgische apps, mobistar, simlockvrij

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.