WeeRadio: internetradio als widget in iOS 5 (jailbreak)

WeeRadio is een widget voor iOS 5's Berichtencentrum waarmee je kunt luisteren naar internetradiostations. Het is mogelijk om meerdere streams toe te voegen, die je allemaal vervolgens via AirPlay kunt afspelen op bijvoorbeeld je Apple TV.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

WeeRadio Het lijkt nog niet mogelijk om via officiële kanalen een nieuwe widget voor iOS 5’s Berichtencentrum te installeren, maar in de jailbreak-scene wordt er druk gesleuteld aan toepassingen voor deze nieuwe feature. Vorige week zagen we nog de nieuwe versie van SBSettings, die netjes verwerkt zit als widget in het Berichtencentrum. WeeRadio is een tweak die het mogelijk maakt om een internetradiostation vanuit een widget te besturen.

Door op de ‘Add’-knop te drukken in de widget kun je een radiostream toevoegen. Je hoeft alleen de naam van het radiostation in te voeren en de url naar de stream in kwestie in het onderste vak te plakken. Je kunt MP3- en AAC-streams gebruiken. Heb je meerdere stations ingevoerd, dan wissel je met de pijlen links en rechts tussen de verschillende kanalen. De widget ondersteunt ook AirPlay, waardoor je muziek op bijvoorbeeld je Apple TV kunt afspelen.

Je kunt WeeRadio downloaden van de BigBoss-repository. Om hem te installeren heb je natuurlijk wel iOS 5 nodig, omdat de widget gebruik maakt van het nieuwe Berichtencentrum.

WeeRadio is voor $0,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:33
Categorie Jailbreak
Onderwerpen ios 5, jailbreak, widgets

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.