iGenius: Steve Jobs-documentaire donderdag op Discovery Channel

Mythbusters Jamie Hyneman en Adam Savage presenteren op donderdag 20 oktober een documentaire over de overleden Steve Jobs. Ze kijken naar de oprichting van Apple, de producten die Jobs produceerde en spreken met verschillende notabelen. De documentaire wordt om 22:00 uur uitgezonden.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

MythbustersSinds het overlijden van Steve Jobs lijkt er steeds meer aandacht te gaan naar Apple’s voormalig CEO. Zo werd zijn officiële biografie een maand naar voren geschoven, van eind november naar 24 oktober. Ook televisiezender Discovery Channel zet deze week Jobs in de schijnwerpers: op donderdag 20 oktober zenden zij een documentaire uit over zijn leven en de veranderingen die hij teweeg bracht.


In de één uur durende documentaire hebben Mythbusters Adam Savage en Jamie Hyneman het over de oprichting van Apple en de op de markt gebrachte producten. Daarnaast wordt er gesproken met een aantal wetenschappers, muzikanten en journalisten die Jobs allemaal op de voet hebben gevolgd.

iGenius: How Steve Jobs Changed The World wordt op donderdag 20 oktober om 21:00 uur uitgezonden op Discovery Channel en Discovery Channel Vlaanderen.

Meer info: Discovery Channel.

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.