Week Calendar iPhone iPad iOS 8 support

Week Calendar heeft nu een widget voor afspraken

Week Calendar heeft een widget voor het Berichtencentrum gekregen, zodat je snel zicht hebt op komende afspraken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Week Calendar iPhone iPad iOS 8 supportWeek Calendar is een van de meestgebruikte agendavervangers op de iPhone. Met de vandaag verschenen update 8.1 wordt Week Calendar voor iPhone net iets prettiger in gebruik: de app beschikt nu over een widget voor het Berichtencentrum zodat je snel zicht hebt op komende afspraken.


Beide apps voor iPhone en iPad waren vorig week nog gratis, dus dat zal het toch al forse aantal gebruikers nog veel verder hebben opgekrikt. Week Calendar werkt samen met de iCloud-agenda, Exchange en Google Agenda. Vooral als je veel afspraken hebt, is de app erg handig vanwege de weergave in duidelijk gekleurde blokken. Over kleuren gesproken: in de vandaag verschenen update voor de iPhone zijn fouten bij automatisch gekozen kleuren en icoontjes opgelost. De iPad-app heeft nog geen update gekregen.

Heb je Week Calendar gratis in huis gehaald, dan kun je alsnog je geld kwijt aan de makers, want ze verkopen allerlei aanvullingen zoals de Eredivisie-wedstrijden, weerkalenders, feestdagen en vakanties. De meeste aanvullende agenda’s kosten €0,99 per stuk. Voor de desktop zul je een andere oplossing moeten zoeken, want Week Calendar is nog niet als Windows- of Mac-app te krijgen. Er wordt wel gesproken over ondersteuning van meer platformen. Daarnaast zijn de makers druk bezig met allerlei andere projecten. Zo hebben ze onlangs de app WeekCal Planner uitgebracht, bedoeld als een internationale versie van de bekende dienst Datumprikker.

Lees ook: Zo prik je een datum met WeekCal Planner (voorheen Datumprikker)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.