Horizon-3-kalender

Horizon 3 is een prachtige agenda en weer-app in één

Horizon 3 laat zien hoe logisch het is om een kalender-app aan te vullen met de plaatselijke weersverwachting.

Horizon-3-appHorizon 3 pakt het anders aan dan de ontelbare andere agenda-apps in de App Store, door je afsprakenlijst te combineren met een weer-app en een prachtig strak en slim design.

De app bewijst dat de combinatie van agenda en weer-app helemaal niet zo’n gekke is. Check bijvoorbeeld snel het weer als je vanavond een strandwandeling wilt maken, of kijk alvast vooruit om te zien of je dit weekend met je korte broek de tuin in kunt.

Een vrij moment is altijd in de buurt

Horizon 3 maakt het heel gemakkelijk om afspraken aan te maken op vrije momenten. Dit doe je door bijvoorbeeld iets in te plannen op de ‘Next free Friday at 2:00pm’, waarna Horizon 3 direct op zoek gaat naar de (vrij)dag die aan deze criteria voldoet.

Terwijl je een nieuwe afspraak inplant verschijnt onderin het scherm de weersverwachting per uur en een kaartje met de locatie. De kalender zelf laat met kleurencombinaties in een oogopslag zien hoe druk je het per dag hebt.

De gratis versie van Horizon 3 is een mooie manier om te zien of de app iets voor je is, maar de betaalde versie voegt nog wat andere handige functies toe. Zo worden reclames verwijderd en krijg je vlak voor vertrek een notificatie als er slecht weer op komst is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 mei 2015, 19:09
Categorie Apps
Onderwerpen activity, weerbericht

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.