Moleskine-Timepage

Moleskine Timepage: stijlvolle agenda houdt je afspraken aan het lijntje

Moleskine gaat je helpen je dag op orde te krijgen met Timepage, een agenda-app die met een tijdlijn al je afspraken op een rijtje zet op je iPhone en Apple Watch.

Moleskine-Timepage
Tot nu toe kennen we Moleskine vooral van de stijlvolle opschrijfboekjes, maar daar komt vandaag verandering in. Met Moleskine Timepage is er een prachtige agenda-app bij gekomen, die jouw bezigheden in een doorlopende tijdlijn weergeeft.


Naast het laten zien van je afspraken toont Timepage ook een routebeschrijving, de weersvoorspelling en bijbehorende contactpersonen. Alleen als dit relevant is op een bepaald moment, dankzij het tijdlijn-design waardoor je gemakkelijk kunt zien wat je vandaag en de dagen erna van uur tot uur te wachten staat.

Minimalistisch design

Door dit minimalistische design is er veel ruimte voor felle kleuren en witte icoontjes. De vraag is alleen of Moleskine hierdoor stijl verkiest boven gebruikersgemak, omdat je bijvoorbeeld geen snel overzicht hebt van al je activiteiten in een maand. Wel kun je kiezen hoeveel dagen er tegelijk weergegeven worden op de tijdlijn, die als een dansende grafiek langs je afspraken kronkelt.

Moleskine-Timepage02

Als je een afspraak afzonderlijk opent, kun je extra informatie inzien. Bij een afspraak op locatie zie je op die manier bijvoorbeeld een routebeschrijving, de reistijd en de weersverwachting voor dat tijdstip.

Moleskine op de Apple Watch

Naast de iPhone-app werkt Moleskine Timepage ook samen met de Apple Watch, die in dit geval vooral van pas komt als hulpmiddel van de iPhone-app. Zo krijg je een tikje op je pols als het tijd is om te vertrekken naar je afspraak en kun je onderweg zien hoe lang het nog duurt voordat je er bent.

De overstap maken naar Moleskine Timepage is door de ondersteuning van iCloud in ieder geval een gemakkelijke, omdat je de app direct kunt synchroniseren met de agenda-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.