WeatherWidget thema: weersinformatie op springboard

Met WeatherWidget Theme laat op de onderste iconenrij een weersverwachting zien. Je moet er wel wat moeite voor doen: een jailbreak, WinterBoard, SSH-toegang en handmatig bewerken van een configuratiebestand zijn nodig.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

weatherwidget themeDeze tip is speciaal voor mensen die niet genoeg kunnen krijgen van de weerssituatie ter plaatse. Met het WeatherWidget Theme kun je op de onderste iconenrij van je springboard weersinformatie laten tonen. Je moet er echter wel wat voor doen: je hebt een iPhone met jailbreak nodig en moet WinterBoard en OpenSSH installeren. Daarna installeer je het WeatherWidget thema.

In het configuratiebestand configureMe.js (te vinden in de map WeatherWidget.theme/private/) kun je nu de instellingen wijzigen, bijvoorbeeld land en plaats en de weergave in graden Celsius (true) of graden Fahrenheit (false). Bij de stylesheet heb je de mogelijkheid om uit 7 thema’s te kiezen. Er worden twee iconensets meegeleverd. Ten slotte kun je nog kiezen hoe vaak de informatie op het scherm bijgewerkt moet worden. De volledige instructie is te lezen op iSpazio.

Hou er wel rekening mee dat je altijd de onderste iconenrij vrij moet houden om de weersinfo te kunnen lezen.

Via: iSpazio

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:10
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, springboard, temperatuur, thema, weerbericht, widgets, winterboard

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.