Wat vind jij van de nieuwe iPad?

We hebben al van alles gelezen over de derde generatie iPad over de problemen, de nieuwigheden en de warmte van het apparaat. Hij is nu een weekend uit in Nederland en België... wat vinden we ervan?

Gonny omarmt de nieuwe iPadWe hebben er sinds de introductie in Nederland en België afgelopen vrijdag allemaal een weekend lang mee kunnen doorbrengen: de nieuwe iPad. We hebben er sinds de Amerikaanse release een week eerder allemaal over kunnen lezen: de iPad derde generatie wordt warmer dan de tweede generatie. De batterij laadt niet op als je een zware game als Infinity Blade II speelt. Ook behandelden we de eerste recensies, waarbij sommige recensenten stelden dat de nieuwe iPad niet de moeite van het kopen waard is als je de iPad 2 al hebt, waar anderen juist louter lof betuigen. Er rest nog maar één vraag: wat vind jíj van de nieuwe iPad?

Heb je in de rij gestaan en vond je het het waard? Merk je technisch verschil met de vorige iPad? Ben je een van de ongelukkigen die meteen uit de doos kampte met de WiFi-problemen die sommige nieuwe iPads teisteren? Ben je websites en apps tegengekomen die er nu echt niet meer uitzien? Of ben je toch vooral verguld met het feit dat iPhone-apps die het Retina-beeldscherm ondersteunen, er nu veel beter uitzien op de iPad? En gebruik je apps daardoor nu ook langer dan voorheen?

Tot nu toe zijn het vooral Chinese handelaren die iPads uit teleurstelling terugbrengen – maar dan wel vooral omdat ze een slaatje wilde slaan uit de vermoede schaarste bij de iPad-introductie. Die bleef uit. De iPad is goed verkrijgbaar en bijna overal nog op voorraad als je niet perse een 32 GB WiFi-model wilt, wat inderdaad het populairste model lijkt te zijn als we informeren bij de winkels.

Wat vind jij van de nieuwe iPad? Verklaar ook je mening in de reacties onder dit artikel.


Directe link naar deze poll.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 maart 2012, 12:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen ipad 3, nieuwe ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.