AppUpdateNotifier: krijg pushberichten bij updates in de App Store (jailbreak)

AppUpdateNotifier is een tweak die pushberichten stuurt wanneer er updates voor bepaalde iPhone-apps beschikbaar zijn. De tweak kan eens per uur, eens per dag of eens per maand updates checken.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

AppUpdateNotifierVorige week schreven we nog over Aptdate, een jailbreaktweak die je een pushbericht stuurt wanneer er een update voor een Cydia-app beschikbaar is. AppUpdateNotifier doet ongeveer hetzelfde, maar dan voor de App Store. Is er een update voor een app verkrijgbaar, dan krijg je dit via een pushbericht automatisch te weten.

Wil je normaal gesproken zien of er een update voor een app verkrijgbaar is, dan moet je de App Store op je iPhone opstarten en naar het Updates-scherm gaan. AppUpdateNotifier zorgt ervoor dat je niet langer zelf hoeft te checken, maar dat je via een bericht te weten krijgt wanneer je een nieuwe update kunt installeren. Door de notificatie te openen, word je automatisch naar de App Store gebracht.

Je kunt aangeven hoe vaak AppUpdateNotifier op zoek moet naar app-updates om jou over te vertellen. Zo kan de tweak eens per dag de App Store checken, maar ook eens per uur of eens per maand. Je kunt bepaalde apps ook in de Ignore-list zetten, zodat je hier geen bericht van krijgt.

AppUpdateNotifier is voor $1,49 verkrijgbaar via de repository van BigBoss.

Bron: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 16:29
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.