Waar kun je de nieuwe iPad als eerste kopen?

In dit overzicht zie je waar de nieuwe iPad op 23 maart vanaf hoe laat te koop is. Zo kun je op zoek naar de dichtstbijzijnde winkel die mogelijk om middernacht al opengaat.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPad wachtrij londenOp vrijdag 23 maart is de nieuwe iPad eindelijk te koop in Nederland. Daarmee begint voor potentiële kopers ook de race om zo snel mogelijk een winkel binnen te lopen waar hij te koop is. Wij proberen in dit overzicht in beeld te brengen waar je de iPad kunt kopen en vanaf hoe laat je in de dichtstbijzijnde winkel terecht kunt. Dit artikel zal worden bijgewerkt naarmate meer winkels hun openingstijden voor vrijdag 23 maart bekendmaken.

Ga om middernacht naar een Apple Premium Reseller

iCentreWil je als eerste in Nederland de iPad bemachtigen, dan kun je op vrijdag 23 maart om 0:01 al terecht bij een aantal Apple Premium Resellers. Hieronder vind je een overzicht van alle resellers die vanaf 0:01 open zijn. De enige uitzondering is iFactors, die pas om 7:00 uur ‘s ochtends de deuren opent.

Staat jouw favoriete reseller hierboven niet aangegeven en gaat hij wel om middernacht open? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

Het is nog niet duidelijk hoeveel iPads er per reseller geleverd zullen worden. De iAm Store liet eerder wel aan iPadclub weten 200 stuks te verwachten in de winkels in Utrecht en Arnhem.

Ga om middernacht naar Media Markt, Saturn of Dixons

De Media Markt en Dixons staan ook te boek als reseller en zullen eveneens om middernacht opengaan. Dixons heeft op zijn website een lijst gepubliceerd van alle filialen die om middernacht de deuren zullen openen. Op de Facebook-pagina van Mediamarkt staat aangegeven dat de volgende filialen om middernacht openen:

Ook de Saturn heeft laten weten om middernacht open te gaan. Van onderstaande winkels weten we zeker dat ze open zullen zijn:

  • Saturn Tilburg
  • Saturn Venlo
  • Saturn Spijkenisse
  • Saturn Nieuwegein

Welke winkel is het dichtst bij?

Onderstaande kaart bevat alle locaties van Apple Premium Resellers, Media Markten, Saturns en Dixons-filialen die om middernacht openen. Zo kun je zien welke winkel het dichtst bij voor je is.

Click here to display content from maps.google.nl


Verkooppunten nieuwe iPads middernacht weergeven op een grotere kaart

Vanaf 8:00 uur: Apple Store in Amsterdam

Apple Store AmsterdamDe Apple Store in Amsterdam opent op 23 maart om 8:00 uur ‘s ochtends. Hoewel dit acht uur na de opening van de resellers is, zijn je kansen mogelijk groter wanneer je naar de Store gaat. Toen de nieuwe iPad vorige week in de Apple Store in Oberhausen te koop was, bleek hier namelijk een gigantische voorraad klaar te liggen. Er is echter nog niks officieel bekend over de leveringen bij de Apple Store.

Vodafone: koop een iPad met een abonnement

Vodafone zal vanaf 23 maart ook de iPad gaan verkopen, in combinatie met verschillende abonnementen. Kies je ervoor om een 2-jarig abonnement af te sluiten, dan krijg je fikse korting op de iPad. Hierna zit je natuurlijk wel twee jaar vast aan je abonnement. De abonnementsprijzen voor Vodafone’s 2-jarige iPad-bundel met korting vind je hieronder. Voor tarieven van bijvoorbeeld een sim only-abonnement verwijzen we je naar dit artikel. Let er wel op dat je alleen bij onderstaande abonemmenten korting krijgt op de iPad.

Meer info: Vodafone iPad-pagina

De tabel behorende bij dit artikel is helaas verouderd en daarom niet meer beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak

T-Mobile: koop een iPad met abonnement

T-Mobile gaat de iPad verkopen in combinatie met abonnementen. Een 16GB iPad met 3G-abonnement is verkrijgbaar vanaf €179,95. De prijs die je betaalt voor je iPad hangt af van de prijs en de duur van het abonnement. Een sim only-abonnement is ook mogelijk, waarbij er 120 euro van de normale winkelprijs afgaat.

Meer info: T-Mobile iPad-pagina

Bestel hem online

Op het moment van schrijven is de nieuwe iPad nog niet te bestellen in de online Apple Store van Nederland, maar dit zal vermoedelijk op vrijdag 23 maart veranderen. Een bestelde iPad zal waarschijnlijk het langst op zich laten wachten, maar je hoeft er ook niet de deur voor uit.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2014 om 1:22
Categorie
iDevices

Reacties: 134 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.