Apple Drone concept foto

Wat als Apple een eigen drone zou maken? (concept)

Wat als Apple een eigen drone zou gaan maken? Een Duitse Apple-fan heeft zijn wens als concept uitgewerkt en bedacht een drone met vier iSight-camera's die 4K-beelden op kunnen nemen.

Apple Drone concept foto

We kennen al Apple-producten voor op ons bureau, in onze broekzak en binnenkort ook om voor om de pols. Komt daar binnenkort een apparaat bij dat gebruikt kan worden in het luchtruim? Als het aan de Duitse Eric Huisman ligt wel. Hij bedacht een concept van een Apple Drone, die is uitgerust met iSight-camera’s die beelden in 4K-resolutie opnemen.

De fan presenteerde zijn concept op de kenmerkende wijze die we van Apple-producten gewend zijn. De drone is mooi verlicht en afgebeeld op een witte achtergrond met zachte schaduw. Hierdoor lijkt het net op een echte Apple-advertentie. Daarnaast zou het apparaat zelf, dat ontworpen is in glimmend wit met zwarte accenten, niet misstaan tussen andere producten van het bedrijf.

Apple Drone concept

Ook aan de functionaliteit van het concept is gedacht. Zo maakt de drone gebruik van vier propellers om in de lucht te blijven. Elk uiteinde van het apparaat is voorzien van een iSight-camera met een groothoek-lens en de mogelijkheid om beelden in 4K-resolutie op te nemen. De camera’s zouden ‘adembenemende’ panorama’s kunnen vastleggen en een optie hebben om te streamen naar YouTube. Praktische informatie als gewicht of batterijduur heeft Huisman achterwege gelaten.

Het lijkt op dit moment onwaarschijnlijk dat Apple zich bezig zal gaan houden met het maken van een eigen drone. Het concept zal dus voorlopig bij een wens blijven. Wel schreven we al eens over de Parrot Bebop, een drone die je met je iPhone kunt besturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 maart 2015, 14:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen concept, drone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.