Warhammer 40K Deathwatch is Apple's gratis app van de week.

Warhammer 40,000: Deathwatch is Apple’s gratis App van de Week

Warhammer 40,000: Deathwatch - Tyranid Invasion is een week lang gratis te downloaden als Apple's gratis App van de Week. Neem het op tegen aliens in deze strategische game.

Warhammer 40K Deathwatch is Apple's gratis app van de week.

Trek je stalen harnas aan, hang een enorm geweer om je schouder en neem een zwaard mee: Apple’s gratis App van de Week is de spectaculaire strategische actiegame Warhammer 40,000: Deathwatch – Tyranid Invasion. Zeven dagen lang kun je de duistere game voor niets uit de App Store plukken.

Iedere week kiest Apple een app uit die ze een week lang in het zonnetje zetten als gratis App van de Week. Soms is dat een handige agenda of een app om je foto’s te bewerken. Deze week is het echter de beurt aan een grimmige strategiegame uit het beroemde Warhammer-universum.

Commandeer je Warhammer-soldaten

In Warhammer 40,000: Deathwatch – Tyranid Invasion (link) neem je de leiding over een groep onverschrokken Space Marines; breedgeschouderde figuren die er hun boterham verdienen door aliens te verdelgen. In het spel bekijk je de actie van bovenaf, zodat je strategische beslissingen kunt maken en je manschappen een voor een verplaatst over het speelveld.

Warhammer 40K Deathwatch Tyranid Invasion.

Terwijl je de oorlog tegen buitenaardse wezens voortzet, ontgrendel je steeds meer nieuwe wapens en uitrusting voor je personages. Hier komt ook het meest verslavende aspect van Warhammer 40,000: Deathwatch om de hoek kijken: het langzaam maar zeker uitbreiden en sterker maken van je manschappen. En dat is nodig ook, want Tyranid Invasion is bij vlagen een behoorlijk pittige game, zeker als je het einde van de 40 levels nadert.

Normaal gesproken kost Warhammer 40,000: Deathwatch €1,99, al heeft het spel wel de nodige in-app aankopen. Houd er bovendien rekening mee dat het grafisch een redelijk zware game is, die je kunt spelen vanaf de iPhone 5, iPad 4 of iPad mini 2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2016, 9:51
Categorie Apps
Onderwerpen app van de week, games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.