Nieuw design voor PayPal.

PayPal-app met nieuwe vormgeving en aangepast voor grotere iPhones

De PayPal-app is eindelijk grondig vernieuwd. De app ziet er nu mooier uit op grotere iPhones en heeft een gehele nieuwe vormgeving gekregen, zodat je sneller geld over kan maken en een betaalverzoek kan doen.

Hoeveel apps heb jij nog op je iPhone staan die niet aangepast zijn voor de grotere schermen van de iPhone 6(s)? Als je gebruikmaakt van PayPal is dat er nu in ieder geval eentje minder, want dankzij een compleet nieuwe versie is de PayPal-app eindelijk aangepast voor de grotere schermen. Sterker nog: de PayPal-app heeft een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Weg is het saaie witte uiterlijk, want dit heeft plaatsgemaakt voor een blauw met groen kleurenpallet.

De nieuwe startpagina in de PayPal-app. Een betaalverzoek doen in de PayPal-app.

Makkelijker om geld vragen en zelf overmaken met PayPal
Zodra je in de app inlogt (met bijvoorbeeld Touch ID) vind je twee nieuwe knoppen waar je direct actie mee kan ondernemen: geld overmaken en een betaalverzoek indienen. Krijg je nog geld van iemand waarvan je zeker weet dat hij een PayPal-account heeft? Stuur hem dan een verzoek, zodat diegene met een enkele tik het geld over kan maken. Ook zelf geld overmaken gaat eenvoudig: je hoeft alleen het e-mailadres en het desbetreffende bedrag in te voeren.

Op deze startpagina vind je ook je huidige PayPal-saldo en een snelkoppeling naar alle activiteiten. In de nieuwe app kun je activiteiten tot drie jaar terug vinden. Je filtert op ontvangen of overgemaakte betalingen of selecteert een specifieke periode. Zoeken op trefwoord gaat helaas niet.

Bekijk je PayPal-saldo in de nieuwe app. Vooruitbestellen in aangesloten winkels met de PayPal-app.

De derde optie die je op het startscherm vindt, is de mogelijkheid om producten bij winkels vooruit te bestellen. De app laat automatisch winkels in de buurt zien die PayPal-betalingen accepteert. Je kunt zo bestellingen plaatsen, bijvoorbeeld bij een bakker om de hoek. Betalen doe je dan rechtstreeks vanuit de PayPal-app, waardoor je je bestelling alleen maar op hoeft te halen.

Helaas is de PayPal-app nog steeds alleen maar beschikbaar voor de iPhone en moet je het op de iPad met de normale website doen. Deze nieuwe update was echter zeer welkom, waardoor de PayPal-app weer helemaal bij de tijd is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2016, 10:26
Categorie Apps
Onderwerp paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.