Wallet TrackR: portemonnee terugvinden met iPhone-bankpas

De Wallet TrackR is een bankpas-vormige Bluetooth-ontvanger die met behulp van een app geluid kan maken. Hierdoor kun je een kwijtgeraakte portemonnee snel terugvinden.

Wallet TrackRDe Wallet TrackR is een digitale pas met een Bluetooth-ontvanger. Door hem in je portemonnee te steken, kun je hem terugvinden door met behulp van de bijbehorende iPhone-app een geluidssignaal te activeren. De Wallet TrackR lijkt in functie erg op bijvoorbeeld de Phone Halo, een sleutelhanger die je hetzelfde laat doen met je sleutelbos.

Omdat de Wallet TrackR gebruikmaakt van Bluetooth 4.0, werkt het accessoire alleen in combinatie met de iPhone 4S, iPhone 5, iPad 3 en iPad 4. Daar staat tegenover dat de iPhone-pas een batterijduur van 18 maanden heeft. De bijbehorende app laat je niet alleen een geluid activeren in de pas, maar toont ook op welke locatie de Wallet TrackR voor het laatst met de iPhone kon verbinden. Hierdoor kun je bijvoorbeeld zien in welk restaurant je jouw portemonnee hebt laten liggen.

Je kunt de Wallet TrackR bestellen door op de site van de makers 26 dollar (inclusief verzendkosten) aan een crowdfundingproject te doneren. Zo hopen de bedenkers binnen een maand 250.000 dollar in te zamelen. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald nadat de Wallet TrackR is verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 november 2012, 11:18
Categorie Accessoires
Onderwerp tracker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.