Waarschuwing: valse updategeruchten over iPhone OS 3.0

Via Twitter verspreiden zich twee geruchten: ten eerste dat iPhone OS 3.0 pas de 18e komt en ten tweede dat de update nu al beschikbaar is. Beide zijn niet waar.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Via Twitter verspreiden zich twee geruchten: ten eerste dat iPhone OS 3.0 pas de 18e komt en ten tweede dat de update nu al beschikbaar is. Beide zijn niet waar. Het bericht “iPhone OS 3.0 is now available for iPhone 3G! Download: http://bit.ly/xyz (Please retweet!)” verwijst naar een 3.0-versie voor de iPhone 3G S en dus niet naar een firmwareversie die eigenaren van de huidige iPhone kunnen installeren.

Het gerucht over het zogenaamde uitstel naar 18 juni ontstond eerder vandaag, nadat iemand een screenshot van de Apple-website had rondgestuurd. Het bleek echter om Apple Singapore te gaan (let op www.apple.com/sg/ in de URL) en dan klopt de datum wel: als de update uitkomt is het in Singapore (en grote delen van Azië) inmiddels 18 juni. In Australië en Japan komt de update ook pas de 18e. In Nederland en de rest van Europa wordt de update gewoon vanmiddag of begin van de avond verwacht, dus op 17 juni.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2012, 23:54
Categorieën iOS, Round-up
Onderwerpen firmware, waarschuwing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.