Vooma Peel PG92: iPhone-hoesje met dualsim-kaartslot (jailbreak)

Vooma Peel PG92 is een nieuw hoesje, waarmee je elk type simkaart kunt gebruiken, ook als je eigen iPhone een simlock heeft. De hoes werkt alleen op iPhones die zijn gejailbreakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

vooma-peelVooma heeft een interessant iPhone-hoesje met de naam Peel PG92 aangekondigd. Het gaat om een hardcase met ingebouwde reservebatterij én een extra simkaartslot. Je moet je iPhone er wel voor jailbreaken. Vervolgens wordt het mogelijk om via een speciale app te bellen met een tweede simkaart. Het bijzondere eraan is, dat het simkaartslot unlocked is. Heb je bijvoorbeeld een iPhone met T-Mobile-simlock gekocht, dan kun je in de Peel PG92 een tweede simkaart van KPN of Vodafone steken en daar gewoon mee bellen. De hoes is nog niet op de markt, maar het is wel de bedoeling dat Vooma het product binnenkort gaat verkopen.

De meegeleverde app heeft een interface, die eruit ziet als Apple’s eigen telefoonapplicatie. De beperkingen die tot nu toe zijn geconstateerd, is dat je de externe simkaart alleen kunt gebruiken voor telefoongesprekken en niet voor data. Ook zou de Peel PG92 alleen geschikt zijn voor mini-simkaarten en niet de micro-simkaart, die Apple sinds kort gebruikt. Een pluspuntje is dat je de interne simkaart ook nog steeds kunt gebruiken en dus op twee nummers bereikbaar bent. De case kan handig zijn voor mensen die hun iPhone wel kunnen jailbreaken, maar nog niet unlocken. Ook kan het handig zijn voor mensen die veel reizen en een simkaartje van een buitenlandse provider willen gebruiken, naast hun normale simkaartje. Prijs en beschikbaarheid van de Vooma Peel PG92 zijn nog niet bekend.

Update september 2012: We hebben er lang op moeten wachten, maar Vooma heeft eindelijk het hoesje op de markt gebracht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 september 2012, 13:38
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.