Volgende Angry Birds is RPG: Angry Birds Epic

Angry Birds Epic is de volgende Angry Birds-game voor iPhone en iPad en het is een RPG. Een gevechtsspel om beurten met de bekende vogels.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Epic headerOntwikkelaar Rovio Mobile heeft het doek getrokken van de volgende game in de Angry Birds-reeks. Nadat de boze vogels eind vorig jaar zich al verplaatsten per kart in Angry Birds Go, wordt Angry Birds Epic een RPG. Een rollenspel, waarin je vermoedelijk beurtelings aanvalt met de vogels die je kan aankleden met betere bepantsering en sterkere wapens. De game wordt mogen in testfase al uitgebracht in Australië en Canada.


De wapens en verdediging die de vogels hebben, kan je zelf craften en dus verbeteren en opwaarderen. Het ligt voor de hand dat je daar virtueel geld en andere grondstoffen voor nodig hebt, die je in het spel kan verzamelen. En net zoals bij Angry Birds Go: waar je eerder over beschikt als je echt geld in het spel stopt.

Angry Birds RPG gevechten Epic

Wanneer Angry Birds Epic in Nederland en België moet uitkomen, is nog niet bekend. Maar het kan wel eens snel zijn: Rovio rept over een wereldwijde softlaunch, wat impliceert dat het spel redelijk snel wordt uitgerold.

Bron: Kotaku

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 oktober 2019 om 12:57
Onderwerp
Categorie
Apps
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.