My Vodafone voor iPhone aangepast na hevige kritiek

My Vodafone voor iPhone en iPad heeft een update gekregen die de onhandige interface van versie 3.0 rechtzet. Je kan nu ook tikken naast slepen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

My Vodafone 3.0 iPhone belstatusMy Vodafone heeft een update gekregen die de storm van kritiek na de recente update moet verhelpen. In versie 3.0 kreeg My Vodafone een speelse bediening waarin je icoontjes steeds naar het midden van de app moest slepen om op de volgende pagina terecht te komen. De nieuwe insteek zorgde voor veel frustratie onder onze lezers en gebruikers die recensies achterlieten in de App Store. De telecomprovider anticipeert er nu op. Behalve vegen kan je nu ook tikken op de icoontjes.

My Vodafone iPhone datategoedMy Vodafone heeft de kritiek ter harte genomen, wordt snel duidelijk als je de nieuwe update bekijkt. Je drukt nu op een van de afbeeldingen om bij je tegoed, facturen, abonnementsinformatie en Vodafone Blox te komen. Druk je op de telefoon, dan zie je dat de icoontjes zelf ook aanzienlijk zijn verduidelijkt. Je leest op de abonnementspagina bijvoorbeeld in één keer het aantal resterende minuten en MB data in beeld, gespecificeerd met een omschrijving. Een tik op de middelste knop, brengt je meteen naar de bovenliggende pagina. De animaties zijn sneller geworden en ook is het inlogscherm dat je bovenaan dit artikel ziet, geschrapt uit de app.

Een andere vernieuwing in My Vodafone 3.1 voor iPhone en iPad, is dat je voortaan waarschuwingen krijgt als je tegoed als prepaidklant bijna op raakt. Eerder kon je daar alleen als abonnee gebruik van maken.

My Vodafone ging door het slijk na de update naar My Vodafone 3.0. Zelf schreven we in onze review dat de applicatie een originele en verzorgde presentatie had, maar dat die wel onhandig en omslachtig was voor een applicatie waaruit je snel informatie wil halen. Ook na de update kan de bediening nog altijd efficiënter, maar de tikken zijn wel een stuk handiger dan de sleepbewegingen. Helaas zijn andere pijnpunten gebleven. De informatie over je rekeningen is nog steeds summier en pushberichten voor data-overschrijdingen zijn niet instelbaar.

Downloaden: My Vodafone (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2014, 23:04
Categorie Providers
Onderwerpen belstatus, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.