Vodafone wijzigt stuntactie van 24 maanden naar 12 maanden korting

Vodafone perkt zijn stuntactie bij winkelopeningen in, om zo chaos bij latere openingen hopelijk te voorkomen.

Chaos Kampen VodafoneVodafone heeft naar aanleiding van chaos bij eerdere evenementen zijn stuntactie bij de opening van nieuwe winkels aangepast. Bezoekers die een iPhone 5 of andere smartphone in combinatie met een Vodafone Red-abonnement komen halen, kunnen vanaf nu rekenen op 12 maanden 50 procent korting op het abonnement. Eerder bood de actie deze korting voor 24 maanden, de volledige duur van een 2-jarig abonnement. Door de actie in te perken hoopt Vodafone dat de winkelopeningen in de toekomst rustiger verlopen. Vorige week schreven we nog over hoe één van deze Vodafone-acties in Kampen leidde tot gigantische drukte en politie-inzet.

Vodafone forum-moderator Stevie vertelt dat er bij de actie maar een beperkt aantal smartphones en abonnementen werden aangeboden. Omdat de aanbieding zoveel geïnteresseerden aantrok, gingen er daarom veel mensen teleurgesteld naar huis. De aandacht voor de vorige aanbiedingsperiode wordt ook aangewezen als één van de redenen waarom er bij voorgaande openingsevenementen politie-inzet nodig was en er ongeregeldheden ontstonden. Vodafone wil door de actie in te perken de veiligheid van bezoekers en personeel waarborgen.

De actie blijft volgens Vodafone verder onveranderd. Geïnteresseerden kunnen bij de opening van een nieuwe Vodafone-winkel in de rij gaan staan om van de aanbieding gebruik te maken. Bij de abonnementen kun je kiezen voor een iPhone 5, maar ook andere smartphones zoals de Galaxy S4 worden aangeboden. Na het bekendmaken van de Vodafone-openingsactie dook er online al snel een lijstje op van winkels die er later dit jaar nog aan mogen geloven. De eerstvolgende acties zijn op 23 mei in Winterswijk en Hardenberg. Vodafone heeft aan iCulture laten weten dat de nieuwe aanbiedingsvoorwaarden dan al zullen gelden. Klanten die bij eerdere acties het abonnement hebben afgesloten, hebben gewoon nog steeds 24 maanden korting.

Foto: @freddyschinkel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 14:53
Categorie Providers
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.