The Barman: cocktailmixer met iPhone-connectiviteit

The Barman is een cocktailmixer die je verbindt met je iPhone. In een app zeg je wat je wil mixen, waarna de mixer opdrachten geeft.

The Barman fotoKickstarter is een broedplaats voor interessante iPhone-accessoires, maar soms komen we ook dingen tegen waar we zelf tot op heden nog nooit aan hadden gedacht. Zo willen de makers van The Barman een cocktailmixer aanbieden die via Bluetooth met je iPhone verbindt, zodat je vanuit een app kunt aangeven wat voor drankje je wil mengen. De benodigde ingrediënten verschijnen hierdoor op een schermpje van de drankmixplaat, zodat je weet wanneer je wat moet inschenken.

Voordat je begint met het maken van je drankje geef je in de app aan wat voor glas je gebruikt. Deze informatie wordt gebruikt door The Barman om te bepalen hoeveel liter van een bepaalde substantie in het glas terecht moet komen. Begin je met het inschenken van een bepaalde drank, dan weegt The Barman de ingeschonken hoeveelheid en krijg je een alarm zodra je moet stoppen met gieten. Zo verzekert het apparaat dat je precies de juiste hoeveelheden in je mix stopt.

The Barman wordt op Kickstarter geboden aan alle donateurs die minstens 49 dollar doneren. Daar komt 20 dollar bovenop bij verzending naar Nederland of België. De eerste cocktailmixers worden in september naar donateurs gestuurd. Het project heeft inmiddels de beoogde 50.000 dollar ingezameld: het is nu alleen nog maar afwachten totdat de deadline is bereikt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 18:04
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.