iKlip 2: nieuwe iPad-houder voor microfoonstandaard

De iKlip 2 is een vernieuwde houder voor de iPad en iPad mini, waarmee je beide tablets aan een microfoonstandaard bevestigt.

iKlip 2 iPad miniIK Multimedia heeft de iKlip 2 geïntroduceerd, een opnieuw ontworpen houder waarmee je de iPad aan een microfoonstandaard kunt bevestigen. Hierdoor is het opeens een stuk makkelijker om bijvoorbeeld bepaalde muziekapps op het podium te gebruiken. De nieuwe versie van de iKlip heeft ook een kleinere variant, waardoor je ook de iPad mini makkelijk onder je microfoon kunt bevestigen.

De iKlip 2 kan makkelijker aan dikkere microfoonstandaarden worden bevestigen: volgens IK Multimedia kun je het accessoire hangen aan palen met een dikte van tot 1,2inch. De houder zit aan drie zijden van je iPad bevestigd, waardoor je hem zowel in portret- als landschapsmodus kunt draaien. Ook zou het accessoire verder gekanteld kunnen worden dan zijn voorganger.

De iKlip 2 wordt voor zowel de ‘gewone’ iPad als de iPad mini verkocht voor €29,99. Bestellen kan vanaf de website van IK Multimedia, maar producten van IK Multimedia belanden ook geregeld in de Nederlandse fysieke winkels. iPad 1-bezitters moeten alleen overslaan: de houder past alleen op de iPad 2, iPad derde generatie en iPad vierde generatie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2013, 12:53
Categorie Accessoires
Onderwerp ik multimedia

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.