Vodafone verhoogt iPhone-prijzen vanaf 7 februari

Vodafone gaat vanaf 7 februari de prijzen van de iPhone-abonnementen verhogen. Het gaat om enkele tientjes bijbetaling voor het toestel.

vodafone iphoneVodafone gaat vanaf maandag 7 februari de prijzen van de iPhone verhogen. Deze actie is vergelijkbaar met de prijsverhoging die T-Mobile op 1 november 2010 doorvoerde: toen gingen de toestelprijzen van de iPhone ook met enkele tientjes omhoog. Bij de meeste Vodafone-abonnementen is dit nu ook het geval: de bijbetaling voor het toestel gaat met 20 tot 30 euro omhoog. Vooral bij het tweejarige iPhone 275-abonnement moet fors meer betaald worden: 49 euro. Wie nog even snel een iPhone bestellen voor de oude prijs, moet flink op zoek gaan. In de webshop van Vodafone zelf is de iPhone al enige tijd uitverkocht. Bij The Phonehouse en Belcompany zijn op het moment van schrijven nog wel de oude prijzen te vinden.

Studentmobiel heeft ook nog de oude prijzen, maar was altijd al een paar euro duurder dan de officiële adviesprijzen: je betaalt bijvoorbeeld €301 in plaats van €299. De meeste telecomwinkels die abonnementen van Vodafone verkopen hebben hun prijzen al wel aangepast. Dat geldt bijvoorbeeld voor:

De prijsverhogingen zijn in onderstaande tabel te bekijken:

vodafone prijsverhoging iphone

Met dank aan tipgever S. voor het prijsoverzicht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2011, 20:59
Categorie Providers
Onderwerpen prijzen, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.