Vodafone kondigt belstatus-app My Vodafone aan (update)

Vodafone heeft vandaag een mobiele site gelanceerd waarop iPhone-gebruikers overgebleven belminuten, sms-berichten en MB's kunnen bekijken. Een iPhone-app die hetzelfde doet moet"zeer binnenkort" verschijnen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

My Vodafone AppVodafone heeft vandaag een nieuwe mobiele website gelanceerd, waarop je kunt zien hoeveel belminuten, sms-berichten en MB’s je deze maand nog kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om BloX voordeelbundels vanaf je iPhone te activeren. De iPhone-app My Vodafone zal volgens de telecomprovider “zeer binnenkort” in de App Store verschijnen.

De mobiele site is te bezoeken vanaf m.vodafone.nl en moet klanten van Vodafone meer inzicht geven in hun abonnement. Naast je overgebleven tegoed is het ook mogelijk om vanaf de website je abonnementsinformatie te bekijken. Niet-Vodafone klanten kunnen op de nieuwe site een overzicht van populaire apps en een Vodafone-winkelzoeker bekijken. Die laatste maakt gebruik van het GPS-signaal van je iPhone, om te kijken welke winkels er bij jou in de buurt zijn.

iPhone-gebruikers zijn op het moment nog aangewezen op de mobiele website. Wanneer de iPhone-app precies precies zal uitkomen is nog niet duidelijk, maar gezien er al een Android-versie is vermoeden wij dat het inderdaad niet lang zal duren.

Het is al langer voor iPhone-gebruikers mogelijk om hun bepaalde abonnementsinformatie te bekijken op de iPhone, maar hiervoor moesten apps ontwikkeld door derden gebruikt worden. My Vodafone is een officiële app van Vodafone.

14:45 Vodafone heeft tegenover de website All About Phones verklaard dat de iPhone-app al is ingediend bij de App Store, maar dat hij nog goedgekeurd moet worden door Apple. Ook hebben ze een aantal screenshots bemachtigd. Hieronder vind je drie van deze screenshots, de rest vind je op hun website.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 14:44
Categorie Providers
Onderwerpen mobiel internet, Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.