NCControl: Berichtencentrum en iPhone-apps tegelijkertijd gebruiken (jailbreak)

De jailbreaktweak NCControl zorgt ervoor dat je Berichtencentrum (Notification Center) transparant wordt. De apps die onder het Berichtencentrum getoond worden, zijn tegelijkertijd met de widgets te besturen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

NCControlJailbreak-ontwikkelaars houden zich al sinds de eerste jailbreak voor iOS 5 bezig met verschillende handige widgets voor in het Berichtencentrum (Notification Centrum) van de iPhone. De jailbreaktweak NCControl probeert al deze widgets nog handiger te maken door je het Berichtencentrum en een openstaande iPhone-app tegelijkertijd te laten bekijken besturen.

NCControl zorgt ervoor dat je Berichtencentrum transparant wordt, waardoor je de app eronder kunt zien. Je kunt de app gewoon gebruiken terwijl het Berichtencentrum open staat. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld een widget in het Berichtencentrum van je iPhone bovenop een app kunt plaatsen, zodat je altijd extra informatie of een aantal knoppen tot je beschikking hebt.

Je kunt NCControl gebruiken bij iedere iPhone-app, maar niet vanaf het beginscherm van je iPhone. Daar worden veegbewegingen naar links en rechts alleen door het Berichtencentrum opgepikt, waardoor je niet van de ene app naar de ander kunt navigeren. Een groot probleem moet dit niet zijn: je kunt het Berichtencentrum sluiten, een app te starten en het scherm opnieuw naar beneden vegen.

NCControl is gratis verkrijgbaar via de repository van BigBoss

Bron: iDownloadBlog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2013, 17:30
Categorie Jailbreak
Onderwerpen berichtencentrum, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.