Vodafone geeft Giel Beelen nieuwe GielMobiel 2011: de iPhone 4

Vodafone heeft de GielMobiel BlackBerry Storm 2 ingeruild voor de iPhone 4. De GielMobiel is het toestel waarmee 3FM DJ Giel Beelen dagelijks naar een Bekende Nederlander belt.

gielbeelenWordt de iPhone hét toestel van 2011? Als het aan Vodafone ligt wel. De operator heeft tijdens Serious Request de oude GielMobiel (BlackBerry Storm 2) ingeruild voor een nieuwer toestel: de iPhone 4. Het toestel zal worden gebruikt tijdens de radioshow van 3FM DJ Giel Beelen. Elke ochtend belt Giel naar deze mobiele telefoon, die steeds wordt doorgegeven aan een andere bekende Nederlander. Vooraf weet Giel niet welke BN’er hij aan de lijn krijgt. Om het koude winterweer door te komen leverde Vodafone er bovendien Agloves bij, technisch ontwikkelde handschoenen waarmee je het touchscreen ook bij temperaturen onder nul kunt blijven bedienen.

Deze Agloves-handschoenen krijg je de komende maanden (t/m maart 2011) cadeau bij aankoop van een Vodafone prepaid-pakket vanaf €100. Vodafone merkte namelijk dat het dataverkeer op smartphones daalt zodra het winterse weer inzet. De operator meldt een daling van 36% bij aanvang van de eerste vorstperiode, begin december. Met de Agloves ben je als mobiele internetter wel winterproof.

aglovesDe oude GielMobiel, de BlackBerry Storm 2, zal deze week worden geveild voor het goede doel. De opbrengt komt ten goede aan het Rode Kruis en zal worden besteed aan kinderen die hun ouders zijn verloren aan AIDS. Bieden kan via de speciale veilingsite van eBay, maar je kunt ook gewoon doneren aan Serious Request als je al tevreden bent met je huidige iPhone.

In een apart persbericht laat Vodafone weten dat het traditionele kerstpakket dit jaar is ingeruild voor doneren 2.0. De medewerkers van de operator kunnen via internet doneren en hun goede doelen online volgen. Er is 50.000 euro beschikbaar gesteld voor nationale en internationale goede doelen, die zijn aangedragen door de medewerkers zelf. De kaaskoekjes en perziken op siroop zullen de medewerkers dit jaar zelf moeten aanschaffen.

Vodafone bij 3FM Serious Request 2010 – Uitreiking nieuwe Gielmobiel – 22-12-2010 from E Neve on Vimeo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2010, 10:59
Categorieën Providers, Round-up
Onderwerpen radio, serious request

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.