Clamcase voor iPad nu in pre-order te bestellen

De Clamcase voor de iPad is nu in pre-order te bestellen. De Clamcase maakt van je iPad een laptop, beschikt over een toestenbord met 14 extra functietoetsen en een batterijduur van 90 uur.

clamcase-ipadClamcase heeft een tijd geleden de Keyboard Case voor de iPad aangekondigd. Hiermee kun je je iPad omtoveren tot een laptop (we schreven er eerder over). Inmiddels is de fabrikant gestart met het pre-orderproces van de Clamcase. Het accessoire is gemaakt van PC-ABS plastic met een zachte coating. De Clamcase beschikt over een toetsenbord met 14 functietoetsen, Bluetooth 2.0, een ingebouwde lithium-ion polymeerbatterij voor 90 uur gebruiksduur, een mini-usb-poort om op te laden en led-lampjes om de batterijduur in de gaten te houden. Alle poorten van de iPad zijn vanuit deze case nog steeds bereikbaar.

De fabrikant heeft materiaal van 3M gebruikt om krassen tegen te gaan tijdens het transport van de case. Als je een pre-order plaatst krijg je de Clamcase in januari 2011 toegestuurd. De Clamcase zelf kost $150 maar als je via de website van de fabrikant een giftcard van $99 aanschaf (en die meteen inwisselt) ben je veel goedkoper uit.

Meer info: Clamcase
Via: Cult of Mac

ipad_clamcase

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 december 2010, 12:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen beschermhoes, laptop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.