napster-logo

Vodafone biedt klanten Napster-muziekdienst aan

Vodafone gaat klanten 6 maanden gratis muziekstreaming via Napster Unlimited aanbieden. Het aanbod met toegang tot miljoenen nummers kost normaal 9,95 per maand.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

napster-logoHet is alweer lang geleden dat we op iCulture schreven over Napster. Zeven jaar geleden maakten ze een comeback met een enorme muziekdatabase en legden ze de basis voor een muziekdienst die vanaf 2013 in Nederland beschikbaar is. Vanaf vandaag kunnen heel wat Nederlanders (opnieuw) gaan kennismaken met Napster, want Vodafone heeft een interessante samenwerking bekendgemaakt. Klanten van Vodafone krijgen zes maanden kosteloos toegang tot de premium muziekstreamingdienst Napster Unlimited. Je hebt keuze uit meer dan 34 miljoen nummers van lokale en internationale artiesten. Via de bijbehorende iOS-app heb je de muziek altijd binnen handbereik.

Vodafone en Napster maken vandaag de samenwerking bekend. Als Vodafone-klant krijg je een halfjaar toegang tot de honderden voorgeprogrammeerde afspeellijsten in elk genre. Een eigen redactieteam zorgt dat je nieuwe muziek ontdekt. Zelfs bij de goedkoopste bundel van 100MB (€3) krijg je zes maanden gratis Napster. Nieuwe klanten en klanten die verlengen krijgen vanaf 7 april ook zes maanden Napster. Het verbruik door het luisteren naar muziek komt wel gewoon ten koste van je databundel. Napster is op laptops en computers te gebruiken en via smartphones en tablets met iOS, Android en Windows Mobile. Heb je geen telefoon met 4G, dan kun je ook via het 3G-netwerk of via Wi-Fi luisteren.

Bevalt het luisteren naar Napster, dan kun je een abonnement afsluiten voor 9,95 euro per maand. Napster is onderdeel van Rhapsody en heeft inmiddels meer dan 2,5 miljoen betalende abonnees over de hele wereld. Het bedrijf keert flink wat geld uit aan abonnees: in 2014 betaalden ze gemiddeld $65 per abonnee aan licenties van muzieklabels. Van de oude reputatie

napster-iphone-2 napster-iphone-2

Door deze bekendmaking hebben nu alle grote providers een streaming muziekdienst in het aanbod: T-Mobile werkt samen met Deezer, KPN heeft Spotify en Vodafone gaat in zee met Napster.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2015, 16:52
Categorie Diensten
Onderwerp Vodafone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.