Vissen iPhone

Deze man vangt vis met een oude iPhone

Heb je nog een oude iPhone liggen? Die kun je mooi gebruiken als lokaas voor vissen, zo bewijst de Australische Brett Stanford. Hij ving er een zalm van 5 kilo mee.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Heb je nog een oude iPhone rondslingeren? Gooi hem dan niet weg, want hij kan nog een erg nuttig doel hebben: vissen vangen. Dat is in ieder geval wat de mensen achter het YouTube-kanaal How Ridiculous deden in het zuidwesten van Australië.

Oude iPhone als lokaas voor vissen

In de video zie je hoe er een zalm wordt gevangen met niets meer dan een iPhone en een haak. Brett Stanford van How Ridiculous vertelde dat het ongeveer vijftien minuten duurde voor hij de vis ving. “Het duurde ongeveer 2,5 minuten om de vis binnen te halen, maar ik moest het natuurlijk wel erg voorzichtig doen. Ik wilde mijn lokaas niet kwijtraken.”

Volgens Stanford werkte een andere soort aas die dag niet bij de zalm. “Precies op deze dag werkte heel veel lokaas niet, waardoor het nog verbazingwekkender is dat de iPhone het wel voor elkaar kreeg. Apple heeft duidelijk iets goed gedaan.”

De gevangen vis woog ongeveer vijf kilo en is na zijn vangst weer teruggegooid in de oceaan het water. Wel moet er bij gezegd worden dat er in deze tijd van het jaar behoorlijk wat zalm in dit gebied zwemt. Dat maakte het vangen van deze joekel net iets gemakkelijker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2016, 11:04
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.