Vine-app voor iOS verbergt voortaan herpublicaties van vines

Vine voor iOS heeft een update, waardoor revines niet langer in de tijdlijn worden getoond. Dat voorkomt talloze herhalingen van dezelfde filmpjes.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Vine video opnemenDe Vine-app van Twitter heeft een update gekregen. De nieuwe versie met nummer 1.4.5 bevat één belangrijke nieuwe functie, die het prettiger maakt om een gebruikersfeed door te bladeren. Revines, dus herplaatsingen van eerder gepubliceerde vines, kunnen aan het oog worden onttrokken. Dat voorkomt dat je talloze keren hetzelfde filmpje weer ziet langskomen. Ook is Vine nu beschikbaar in een extra taal (Pools) en zijn er bugfixes en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Fanatieke gebruikers van Vine wachtten al maanden op de mogelijkheid om revines te verbergen. Populaire filmpjes worden soms tientallen malen door anderen overgenomen, waardoor je vooral bij celebrities een lange lijst met herhalingen moet doorbladeren voordat je weer bij een origineel videoclipje terechtkomt.

Vine is de videodienst van Twitter, waarmee je korte 6 seconden durende videoclips kunt maken en publiceren. Vine is sinds januari van dit jaar beschikbaar en heeft concurrentie van Facebook’s Instagram, die ook korte videoclips ondersteunt. Instagram staat momenteel op nummer 17 in de Nederlandse App Store, terwijl Vine alweer naar nummer 138 omlaag is gezakt. Toch leek het er even op dat Vine de nieuwste hit zou worden onder bekende sterren. Heel wat bekende artiesten en merken ‘moesten’ even iets met Vine doen, maar die gekte lijkt nu wel weer voorbij.

Downloaden: Vine (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 8:47
Categorie Uncategorized
Onderwerp video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.