VideosTone: eerste applicatie voor videoringtones

VideosTone is de eerste applicatie voor de iPhone waarmee je videoringtones kunt gebruiken. Daarbij speelt een kort filmpje af wanneer een telefoongesprek binnenkomt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

videostonesVideosTone is de eerste applicatie, waarmee je videoringtones aan je contactenlijst kunt toevoegen. De applicatie werkt op firmware 1.1.x, maar een versie voor 2.0 is ook in ontwikkeling. Echt makkelijk is het overigens niet in gebruik, want je moet de videobestanden via SSH uploaden naar je iPhone. VideosTone is op dit moment gratis, maar er komt mogelijk wel een betaalde versie, waarin geavanceerde instellingen aanwezig zijn.


Een videoringtone is een filmpje dat afspeelt, zodra er een telefoongesprek van een bepaalde persoon binnenkomt. Het filmpje moet daarom niet te lang zijn: een seconde of 10 is voldoende. Je kunt bepaalde videobestanden toewijzen aan personen in je contactlijst.

Om een eigen video toe te voegen upload je deze via SSH naar de map:

/var/mobile/Media/VideoTone/Video/

Installeren via iFoneTec-source: http://app.ifonetec.com
Meer informatie op:iFoneTec.com.

Met dank aan Nicolas voor de tip.

Dezelfde ontwikkelaars maken ook de applicatie Cylay, maar de omschrijving daarvan is zo cryptisch, dat maar moeilijk is te achterhalen wat je er precies mee kunt doen. Iets met bescherming en geheimhouden van bepaalde data.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.