IJskoude stunt: ze smelten de i(ce)Phone

Devoteam heeft een stunt bedacht, waarbij je moet raden wanneer een iPhone uit een smeltend blok ijs valt. Wie dat het beste raadt kan de iPhone mee naar huis nemen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Devoteam IcephoneWedstrijden waarmee je een iPhone kunt winnen zijn er genoeg, maar Devoteam heeft iets echt origineels bedacht. Op het voorjaarscongres van Testnet hebben ze een iPhone ingevroren. De persoon die het best voorspelt wanneer de iPhone uit het ijs valt, mag hem mee naar huis nemen. Ben je niet in de gelegenheid om persoonlijk te komen kijken naar de i(ce)Phone in het NBC in Nieuwegein, dan kun je via de website joindevoteam.nl live meekijken via de webcam. Per e-mail kun je je schatting insturen.

Je kunt tot maandagavond 30 juni 2008 om 23:59 uur meedoen. Je moet de datum en de tijd in minuten nauwkeurig raden. Stuur in ieder geval je telefoonnummer mee, zodat de organisatoren je kunnen bereiken. En wil je zelf in Nieuwegein komen kijken: Testnet is een vereniging met meer dan 1.300 professionele ict-testers, die op dit moment een voorjaarscongres houdt. Devoteam is hoofdsponsor van dit evenement.

Bron: Devoteam.nl (e-mail)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 juni 2008, 22:14
Categorie Round-up

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.