Video toont fysieke afmetingen iPad 5

Een video van sw-box.com laat de fysieke achterkant van de iPad 5 zien, naast de iPad 4 en iPad mini.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ipad-metal-aluminiumDe Chinese onderdelenleverancier sw-box.com heeft een aantal onderdelen van de iPad 5 op de kop getikt. In een video laten ze zien wat precies de verschillen zijn. De behuizing van de nieuwe iPad in het filmpje is uitgevoerd in spacegrijs en heeft kleinere maten. Terwijl de iPad 4 nog 185,7 x 241,2 mm groot was, is de iPad 5 volgens dit filmpje een paar millimeter kleiner: 169,5 x 239,2 mm. Vooral in de breedte gaat er dus een flink stuk af. Onderdelen van de iPad 5 circuleren al geruime tijd en er waren ook al eerder video’s te zien.

In onderstaande video, die sw-box.com wat overdreven ‘Comparison + Review’ noemt, wordt ook gedemonstreerd hoe je een nauwsluitende hoes om de iPad-behuizing kan wikkelen. Die heeft de handelaar overigens ook het assortiment. Een losse achterklep van de iPad 5 gaat voor 120 dollar over de toonbank. Daarmee kunnen andere fabrikanten alvast beginnen met de productie van hoesjes.

Waarschuwing: de stem van de dame in het filmpje kan je na een paar minuten gaan tegenstaan. Je kunt ook prima afspelen zonder geluid. En zoals bij veel van dit soort filmpjes: na een minuut met achterkleppen schuiven, oppakken en neerleggen heb je het wel gezien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2013, 9:56
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.