EverDock: aluminium dock voor iPhone en iPad groot succes op Kickstarter

De EverDock is een universele dock voor iPhone, iPad en andere smartphones en tablets. Via Kickstarter koop je voor $49 deze aluminium dock.

everdock-aluminium-dockEverDock is een fraaie aluminium iPhone-dock die op Kickstarter z’n doel al ruimschoots heeft gehaald. In plaats van de beoogde 50.000 dollar werd al 200.000 dollar opgehaald om dit blok metaal te realiseren. De dock werkt met Lightning-aansluitingen, 30-pins aansluitingen en micro-USB. Dus ook als je ooit dreigt over te stappen naar Samsung of HTC kun je nog steeds de EverDock gebruiken.

Verder is de dock geschikt voor tablets zoals de iPad. Verkrijgbaar in drie kleuren die goed bij de nieuwe iPhones passen: goud, spacegrijs en zilver. De early bird-optie van $39 is al uitverkocht maar de zekerheid dat het project doorgaat is ook wat waard. Voor $49 doe je nog mee. Je hebt nog tweeënhalve week om te beslissen of je meedoet.

EverDock is bedacht door FŪZdesigns, een bedrijfje uit Utah. Naast de standaarduitvoering is er ook een dubbele dock, waar je een iPhone en een iPad gelijktijdig mee kunt opladen. Een sleuf zorgt ervoor dat je vrijwel elke kabel in de EverDock kunt gebruiken, ongeacht de aansluiting. De dock is zelfs geschikt voor gebruik met iPhone-cases. Als de grens van $200.000 wordt bereikt (en dat is op het moment van schrijven al bijna het geval), dan gaan de makers nog iets extra’s bieden. Je mag dan als investeerders meestemmen over de kleur van de inzetjes. die aan de bovenkant van de dock te zien zijn.

everdock-aluminium-kleuren

everdock-constructie

everdock-iphone-met-case

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2013, 10:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.