iPhone 5S champagne en iPhone 5C beelden

Video toont champagne iPhone 5S en iPhone 5C in volle glorie

De iPhone 5S in champagne en iPhone 5C zijn volop in beeld in een nieuwe video. Het gaat om de behuizing, maar lijkt op het eindproduct.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 5S champagne en iPhone 5C beeldenAls de beelden echt zijn, valt er qua uiterlijk van de iPhone 5S weinig meer te onthullen voor Apple op 10 september. AppAdvice heeft beelden gepubliceerd van de iPhone 5S in de champagnekleur die meer en meer opduikt in allerlei geruchten en beelden. De video lijkt qua filmwerk en achtergrond afkomstig te zijn van dezelfde bron als de beelden van de zilveren of grijze iPhone 5S die we eerder vandaag plaatsten. Ook de iPhone 5C is in beeld.

De iPhone 5S in champagne (of goud) wordt gekenmerkt door allerlei witte accenten, aan de boven- en onderkant van de iPhone. Omdat het een behuizing betreft, zie je alleen de achterkant van het toestel en is er nog geen goed beeld van de voorkant. Maar het idee is duidelijk: de champagne iPhone 5S krijgt witte vlakken aan de boven- en onderkant, waar de zwarte iPhone 5 glimmende zwarte vlakken heeft die contrasteren met de matte achterkant. Nogmaals: indien het hier om beelden van de de echte iPhone 5S-behuizing in champagnekleur gaat dan.

Net als op eerdere beelden van de behuizing, valt op dat het lettertype van ‘iPhone’ op de achterkant afwijkt van de huidige iPhone-modellen. Dat hoeft de geloofwaardigheid van de beelden niet aan te tasten: het lettertype van de iPhone 5S komt overeen met die van de iPhone 5C en bovendien is een verandering van lettertype niet ondenkbaar: iOS 7 maakt immers ook gebruik van andere lettertypes dan de vorige versies van iOS.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 23:40
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen champagne, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.