iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was maandag 26 augustus 2013

Volgens het ritme van de vorige betaversies van iOS 7, had de nieuwste testversie van Apple’s nieuwe besturingssysteem zo’n beetje vanavond moeten uitkomen. Dat is niet gebeurd, maar daarmee is het nog lang geen slapende maandag. Op eBay zwerft een mogelijk prototype van de iPhone 5C rond, er zijn nieuwe foto’s opgedoken van een grijze […]

iPhone 5S grijs simkaarthouderVolgens het ritme van de vorige betaversies van iOS 7, had de nieuwste testversie van Apple’s nieuwe besturingssysteem zo’n beetje vanavond moeten uitkomen. Dat is niet gebeurd, maar daarmee is het nog lang geen slapende maandag. Op eBay zwerft een mogelijk prototype van de iPhone 5C rond, er zijn nieuwe foto’s opgedoken van een grijze iPhone 5C en iPad mini 2 en dan zijn er natuurlijk ook nog een zwik nieuwe apps, accessoires en games waar we ons licht op schijnen.

Apps

  • Telegram Messenger is een nieuwe concurrent voor WhatsApp. De app is geheel gratis en kan grotere groepen en bestanden. Maar wat is het verdienmodel?
  • Vegen door het weer en aan de achtergrond zien welk weer het wordt. Het klinkt bewerkelijk, maar Cloudia laat het weer ook in een weertijdlijn zien.
  • Niet de langverwachte platformgame Rayman Legends zelf, maar een promotiegame voor de iPad. In Rayman Legends Beatbox maak je muziek met de bekende figuren.

Nieuws

Accessoires

Ook leuk

  • De Nintendo DS-hit Professor Layton komt naar de iPhone, maar niet in de vorm zoals we hem kennen. Dat en meer in de iOS game-update.
  • Vandaag staat iCulture Deals weer vol met afgeprijsde apps, iTunes-tegoed en accessoires.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.