Video: iMessage versus BlackBerry Messenger

Het nieuwe gratis berichtensysteem van Apple, iMessage, wordt in een vergelijkende video tegenover BlackBerry Messenger gezet. iMessage of kortweg iM moet in iOS 5 deze herfst verschijnen.

BBM-versus-iM“We hebben een idee gestolen van je”, zegt de Apple-verslaggever tegen de BlackBerry-verslaggever in onderstaand filmpje. Ze houden een vergelijkende videotest tussen BlackBerry Messenger en Apple’s recent aangekondigde variant iMessage, dat in de herfst met iOS 5 moet verschijnen. De beide messengers worden getest op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo laat de verslaggever van The iPhone Blog zien hoe je een groepschat aanmaakt. Wie wint?


Het standaard berichtensysteem van iOS 5 neemt het op tegen BlackBerry Messenger onder BlackBerry OS 6. De veelvuldig grappende heren noemen iMessage al snel ‘iM’, omdat dat een stuk sneller uitspreekt. Een YouTube-reageerder merkt slim op dat de foto’s die worden verstuurd in de fototest, van een verschillend bestandsformaat kunnen zijn en dat die test daarom niet legitiem is.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

We hebben iMessage uitgebreid behandeld in iOS 5 Uitgelicht: iMessage, de berichtenapp van Apple.

Via TiPb

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.