Despicable Me Minion Rush

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush laat je upgrades vrijspelen met ‘jelly’

Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush heeft in een update het nieuwe 'Jelly Lab' toegevoegd. Hier kun je steeds meer upgrades vrijspelen.

Despicable Me Minion RushHet populaire iOS-spelletje Verschrikkelijke Ikke: Minion Rush is van een update voorzien, waarin je op een totaal nieuwe manier door het spel kunt banen. Door tijdens je rentochten zoveel mogelijk jelly te verzamelen, ontsleutel je nieuwe locaties die ook in vorige updates te zien waren.


Omdat je continu op zoek bent naar meer jelly om nieuwe upgrades en gebieden te ontgrendelen, speel je in principe levels in een oneindig renspel. Je maakt de nieuwe Jelly door tijdens het spelen zoveel mogelijk fruit te verzamelen. Ondertussen voer je uiteraard missies uit, die in eerdere versies van de game ook al al aanwezig waren.

De iOS-game van Verschrikkelijke Ikke heeft haast geen introductie meer nodig. Met meer dan 10.000 reviews in de App Store is dit namelijk één van de populairdere spellen van het moment. Om dat cijfer even in perspectief te brengen: Angry Birds, één van de grootste iOS-games, heeft op het moment het dubbele aantal recensies in de Nederlandse App Store. Verschrikkelijke Ikke werd dus half zoveel besproken, maar is nog maar iets meer dan een jaar in de App Store verkrijgbaar.

Een kleine waarschuwing: als je Minion Rush uit de App Store downloadt, ben je nog niet klaar. Zodra je de game opstart wordt er namelijk nog veel meer data gedownload. Het is dus wel zo verstandig om het spel één keer op te starten met een Wi-Fi-verbinding, zodat je onderweg niet overmatig veel data hoeft te verbruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.