12 Dagen Cadeaus: drie minifilmpjes van Verschrikkelijke ikke

12 Dagen Cadeaus heeft vandaag 3 minifilmpjes van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me) voor je. In de VS is er een aflevering van Sesamstraat.

12-dagen-cadeaus-verschrikkelijke-ikkeMet het 12 Dagen Cadeau van vandaag doet Apple vooral kinderen een plezier. Je wordt getrakteerd op drie minifilmpjes van Verschrikkelijke Ikke (Despicable Me), die in totaal 13 minuten duren. De Nederlands gesproken filmpjes gaan over het kindvriendelijk maken van het huis, de inwerkdag bij het Gru Laboratorium en een filmpje over een banaan. Je kunt de filmpjes in een resolutie van 720p of 1080p afspelen op je iPhone, iPad of Apple TV. En voor het geval je ‘m nog niet had: er is ook een Verschrikkelijke Ikke-game voor iPhone en iPad met véél in-app aankopen.

Wil je daarna deel 1 van de hele film zien, dan kost dat €7,99 (SD-formaat) of €11,99 (HD-formaat). De opvolger Verschrikkelijke Ikke 2 is eventueel voor €4,99 te huur.

In België zijn de Verschrikkelijke Ikke-filmpjes ook gratis te krijgen en af te spelen in de talen Nederlands, Frans, Duits en Engels. In de VS is het cadeau vandaag een aflevering van Sesamstraat uit het 43e seizoen. Abby ziet dat Bob muziekles geeft en besluit dat ze ook een instrument wilt spelen. Maar welke? Grover schiet te hulp.
Downloaden: Despicable Me Presents: Minion Madness (alleen op 4 januari gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 januari 2014, 12:38
Categorieën Diensten, Mac & macOS
Onderwerpen itunes 12 dagen cadeaus, verschrikkelijke ikke

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.