Vermoedelijke frame van de iPhone 6 gelekt

Nieuwe gelekte foto's kunnen wel eens het frame van de iPhone 6 laten zien, al wordt dat door verschillende reageerders ontkend.

Uitgelekte iPhone 6 frameHet begin van het nieuwe jaar betekent dat we traditiegetrouw ver verwijderd zijn van nieuwe iPhones die op de markt verschijnen. Daarmee komen ook geloofwaardige geruchten over nieuwe iDevices niet zo vaak voor. Het weerhield 9to5Mac er niet van foto’s te plaatsen van een frame dat van de volgende iPhone zou kúnnen zijn. De website C-Tech vond de foto’s op Weibo en bracht ze naar buiten.

Volgens C-Tech gaat het mogelijk om het frame van de iPhone 6. Het frame van een telefoon met een scherm van 4,7 inch of zelfs meer. Vooral de geringe dikte van het frame valt op, maar dat is niet het enige. Het frame op de foto’s lijkt een zogenaamde mid-plate te zijn; een plaat waarop Apple zowel een voorkant als achterkant zou moeten zetten om de telefoon op de iPhone 5 en iPhone 5s te laten lijken. Apple gebruikt die methode echter al een tijd niet meer. In plaats daarvan wordt gekozen voor een unibody waarbij de voor- en achterkant al zijn verbonden.

Uitgelekte iPhone 6 frame

Een laatste vraagteken is te plaatsen bij het feit dat het bericht waar C-Tech zich op baseert, een post op het sociale netwerk Weibo is – een Chinese variant van Twitter. Het werd origineel geplaatst door een gebruiker die Meizu heet en ook linkt naar de officiële website van het Chinese telefoonmerk.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2014, 22:54
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.